Voor wie

Uiteraard is individuele uitlaatservice voor alle honden geschikt. Wanneer kan individuele uitlaatservice juist een goede keuze zijn?

Green Animalcare hondjes

Intakegesprek

Als u gebruik wilt maken van individuele uitlaatservice vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om elkaar en de hond te leren kennen, afspraken te maken en de papieren in te vullen. Het is altijd makkelijk als u het paspoort van de hond bij de hand houdt en alvast nadenkt over eventuele bijzonderheden. Tijdens het intakegesprek wordt er een vragenlijst over de hond ingevuld bijvoorbeeld of hij/zij goed met andere honden om kan gaan, los kan/mag lopen, mag zwemmen en andere bijzonderheden die van toepassing kunnen zijn op uw hond.

U kunt zelf aangeven voor hoeveel dagen in de week u uitlaatservice nodig heeft maar het kan natuurlijk ook zijn dat dit alleen af en toe een dag nodig is. Dit is uiteraard ook mogelijk, maar wel nadat er een intakegesprek heeft plaatsgevonden. U kunt aangeven van welk (maand)abonnement u gebruik wilt maken of van losse wandelingen. Naast losse wandelingen zijn er diverse (maand) abonnementen waaruit u een keus kan maken.

Nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden wordt de hond op de afgesproken dag opgehaald voor een individuele wandeling. Deze wandeling vindt altijd vanuit huis plaats. Een eigen 2e hond kan natuurlijk ook altijd mee, tegen een gereduceerd tarief.