Voor wie

Dierverzorging aan Huis is erg geschikt op het moment dat u om welke reden dan ook  (tijdelijk) niet in staat bent om zelf voor uw dier te zorgen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw huisdier (tijdens uw afwezigheid) de beste zorg heeft die u zich maar kunt bedenken. Een groot voordeel is ook dat uw hond, kat of konijn in zijn eigen omgeving kan blijven. Hierdoor ondervindt het dier geen stress van vervoer en verblijf van en naar een logeeradres of pension. Kortom, het dier zal u dankbaar zijn.
Dierverzorging aan huis is alleen beschikbaar in Zoetermeer.

Diensten

Optioneel:

Intakegesprek

Wanneer u gebruik wilt maken van Dierverzorging aan Huis dan vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken met uw dier(en) en goed in kaart te brengen welke zorg er precies nodig is voor uw dier.

Verzorgingsplan

Vervolgens wordt er indien nodig een verzorgingsplan opgesteld. In dit verzorgingsplan worden alle gegevens over uw dier opgeschreven. Ook kunt u dan al uw wensen kenbaar maken. Deze zullen zo mogelijk ook worden opgenomen in het verzorgingsplan, alsmede eventuele andere bijzonderheden die van belang zijn voor uw dier.

Het intakegesprek kan wanneer u dat wilt worden ingepland voorafgaand aan de eventuele verzorging die nodig is.

Het is mogelijk dat u voor een aantal dagen/weken dierverzorging nodig heeft. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat het maar af en toe een keertje nodig is. U kunt dit allemaal zelf aangeven.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend even naar de mogelijkheden.