Individuele uitlaatservice en gedragsondersteuning voor honden
Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw hond uit te laten door bijvoorbeeld uw werk of een dagje weg? Green Animalcare biedt individuele hondenuitlaatservice. Zeker voor honden die niet met een groepswandeling mee kunnen of extra individuele aandacht nodig hebben is dit erg geschikt. Tijdens een wandeling van minimaal 15 minuten heb ik de tijd om op eventuele aandachtspunten in te gaan. Zo oefen ik graag wat basis commando’s met uw hond of werk ik aan het gedrag dat u als vervelend ervaart  wanneer u met uw hond wandelt. Uiteraard gaat dit alles in overleg met u en kunt u eventuele wensen aangeven in een intakegesprek.

Dierverzorging aan huis
Kunt u wel wat hulp gebruiken met de verzorging van uw dier(en)? Green Animalcare biedt dierverzorging aan huis. Dit kan zijn om u te helpen bij het knippen van de nagels van uw dier of het verschonen van een aquarium enz. Alle wensen kunnen besproken worden. Ik kom daarvoor graag een keer bij u langs.

Natuurgeneeskundig consult
Heeft u het idee dat uw dier ziek is, een (gedrags) probleem heeft, of wilt u gewoon graag een check-up voor uw dier. Green Animalcare kan u helpen om deze problemen op te lossen. Tijdens een uitgebreide (intake)anamnese ga ik in op uw hulpvraag en alles wat hiermee te maken heeft. Na afloop krijgt u een uitgebreid verslag met een eventueel behandelplan.

Nu ook!! Hulp bij het uitzoeken van een juiste (ras)hond
Wilt u graag een hond maar heeft u een geen idee welke hond het beste bij u zou passen of het beste aansluit op uw verwachtingen van de hond? Green Animalcare kan u helpen de juiste keuze te maken.
In mijn praktijk merk ik regelmatig dat de behoeften van hond en eigenaar niet altijd op elkaar aansluiten. Dit resulteert vaak in miscommunicatie of zelfs gedragsproblemen waardoor de hond uiteindelijk weg moet.
Zo is het bijvoorbeeld misschien verstandiger om een wat oudere hond te nemen als u geen tijd heeft om een pup op te voeden. Of om te kiezen voor een ras dat over veel uithoudingsvermogen beschikt als u graag samen lange afstanden wilt afleggen. Ook is niet ieder ras geschikt om als eerste hond mee te beginnen. Daarom helpen wij u graag om een hond uit te zoeken, die wel geschikt voor u is.