Wilt u graag een hond maar heeft u een geen idee welke hond het beste bij u zou passen of het beste aansluit op uw verwachtingen van de hond? Green Animalcare kan u helpen de juiste keuze te maken.
In mijn praktijk merk ik regelmatig dat de behoeften van hond en eigenaar niet altijd op elkaar aansluiten. Dit resulteert vaak in miscommunicatie of zelfs gedragsproblemen waardoor de hond uiteindelijk weg moet.
Zo is het bijvoorbeeld misschien verstandiger om een wat oudere hond te nemen als u geen tijd heeft om een pup op te voeden. Of om te kiezen voor een ras dat over veel uithoudingsvermogen beschikt als u graag samen lange afstanden wilt afleggen. Ook is niet ieder ras geschikt om als eerste hond mee te beginnen. Daarom helpen wij u graag om een hond uit te zoeken, die wel geschikt voor u is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *